Pestele se spala bine si se sareaza din timp, e bine sa-l lasam asa cateva ore. Recomand coacerea la gratar, pentru o savoare deosebita, dupa care se portioneaza, daca este mai mare sau se lasa asa neportionat, dupa preferinta.
Separat vom face saramura - punem apa la fiert cu rosiile coapte si ele pe gratar, decojite si taiate cubulete, adaugam si uleiul, usturoiul pasta sau taiat felii subtiri, ardeiul iute, sare, piper si cimbru.
Dupa ce a fiert, se va introduce pestele in saramura si se mai lasa la fiert 5-10 minute, se mai potriveste gustul si se adauga verdeata.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii