Se dizolva drojdia in lapte, se adauga un praf de sare si se amesteca bine. Se adauga peste faina. Apoi, se adauga untura topita.
Se framanta bine pana obtii un aluat omogen. Coca obținută se imparte in 2 foi care se ung cu un ou batut. Se pune cașcaval ras sau brânză rasă. Se taie aluatul in bastonase. Se presara mac sau susan si se dau la cuptor, la 180 de grade, aproximativ 15 minute sau pana cand se rumenesc frumos.
Pofta buna!
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii