Incingeti gratarul, apoi puneti bucatelele de vanata si fesiile de ardei pe foc, asezonati cu sare si piper si tineti pe gratar de la 5 la 10 minute, pana se inmoaie si se auresc.
Taiati bagheta de-a lungul si dati pe miezul baghetei cu ulei de masline si adaugati branza de oaie.
Pe una din partile taiate asezati bucatile de vanata, ardeiul rosu fasii, apoi presarati parmezan si acoperiti cu cealalta jumatate de bagheta.
Taiati pe verticala in 4 bucati. Se poate servi cald sau rece.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii