Se ung feliile de paine cu unt, se aseaza deasupra feliile de salam sau sunca si se pun intr-o tava cu hartie de copt care merge apoi la cuptor pentru maxim 5 minute(pana cand feliile de paine devin crocante si untul se topeste). Se scoate painea din cuptor si se rade pe fiecare felie ou fiert tare(dat pe razatoarea deasa). Se mai poate rade si cascaval sau telemea. Se servesc alaturi de muraturi sau salata de rosii. Sunt foarte bune pentru micul dejun. Eu am facut si fara mezeluri deoarece eu nu consum produse din carne.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii