Curatam cartoful, gulia si dovlecelul si le taiem in felii rotunde.
Curatam cartoful, gulia si dovlecelul si le taiem in felii rotunde.
Tapetam o tava cu hartie de copt, asezam feliile de legume, le stropim cu ulei de masline cu usturoi si cu putina sare si le dam la cuptorul preincalzit la 200 grade C, pentru circa 15 minute, pana se rumenesc usor.
Intre timp pregatim un sos astfel: tocam marunt castravetii, maslinele si ceapa verde, apoi le amestecam cu iaurt, sare si oregano. Feliem rosiile si pregatim sandwich-urile. Pe o felie de cartof asezam o felie de rosie, ungem cu sosul de iaurt, presaram cu flori de tei. Procedam la fel cu feliile de gulie si dovlecel.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii