Intr-o oala mica punem apa la fiert, cand fierbe dam focul la minim, nu trebuie sa mai fiarba, si spargem oul si il turnam in apa (ca sa iasa mai compact trebuie inainte invartita apa intr-o directie, asa incat sa se formeze un mic vartej), il lasam la fiert 3-4 min apoi il scoatem cu grija si il punem pe o farfurie. Facem la fel si cu celalalt ou.
Baconul il prajim in cuptor pana devin crocante, rosiile le taiem cubulete, la fel si busuiocul, le amestecam si le condimentam cu sare si piper si putin ulei de masline. Chiflele le taiem in 2 , le ungem cu putin unt si apoi le punem la prajit intr-o tigaie de grill pana se rumenesc. Acum trecem la asamblarea lui: pe chifla punem rosiile, apoi feliile de bacon, iar deasupra ouale si cealalta jumatate de chifla.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii