Spalam si taiem vanata in felii de aprox 2cm grosime, fara sa o curatam. Punem tigaia de gratar la incins si prajim feliile de vanata pe ambele parti. Le lasam sa se raceasca putin.
Curatam usturoiul, il zdrobim si-l frecam bine cu uleiul, sarea si putin piper. Cu o pensula ungem feliile de vinete. Pieptul de pui il rupem in fasii ( sau il puteti taia) si asezam bucati generoase intre doua felii de vinete. Dupa ce le-am asamblat, curatam rosiile de piele, le taem cubulete si le punem pe sandwich-uri. Adaugam cate o frunzulita de busuioc si servim.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii