Intr-o oala mica, se pune pieptul intreg cu apa.
Intr-o oala mica, se pune pieptul intreg cu apa, cat sa-l acopere si inca putin se lasa sa fiarba cu morcov, ceapa, frunza de dafin si enibahar, pana se face moale si se poate rupe cu mana in bucati.
Avocado se curata de coaja si se sfarama cu furca, se adauga putin suc de lamaie si maioneza si se amesteca impreuna pana se uniformizeaza, se adauga pieptul racit si desfacut bucati si se amesteca bine se da la gust cu sare, piper si putina curcuma.
Se taie castravetii fasii, rosioarele felii si se umplu jumatatile de bagheta cu compozitia de piept cu avocado si se orneaza cu castravete si rosioare.
Cui nu-i place avocado, se poate face un sos de mustar cu putina miere si piper si se amesteca cu pieptul si, de asemenea, se poate pune in bagheta si se orneaza cu muraturi sau ardei murat.
Este un sandwichi usor si gustos foarte bun, pentru un pranz usor se mai poate adauga si salata de legume.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii