Carnea de piept de vita se taie felii subtiri ca o pastrama.
Carnea de piept de vita se taie felii subtiri ca o pastrama.
Intr-o tigaie unduiesc o ceapa pana se prajeste auriu si se raceste.
Pregatim sos de tahini-la un sfert pahar de tahini gros neprelucrat, se adauga un sfert de pahar de apa rece, un catel de usturoi, putin patrunjel tocat si suc de la o lamaie se amesteca bine cu blender mot si se formeaza sosul sau se bate cu telul.
Ciabatta- o taiem in doua si le prajim putin la grilul din cuptor -5 minute.
Ungem pe o parte un strat de guacamole sau pasta de naut
Asezam un strat de rosii, castraveti, ceapa, un strat de carne, iar un strat de legume pe care punem cealalta jumatate de bagheta, pe care am uns un strat de maioneza sau alta pasta ce doriti.
Asezam cealalta parte de bagheta sa fie perfecta pe prima si presam sandwiciul cu ambele maini pana se preseaza bine si taiem in diagonala sandwiciul.
Punem sosul de tahini intr-un recipient care sa se scurga usor sau intr-o farfurie mai adanca si servim cu o lingurita.
Sandwichul asa facut este un pranz delicios usor de pregatit si fiecare isi pregateste dupa gust si dorintele lui sandwich.
Supa care ramane de la fiertul carnii, o strecor de legume si o congelez in cantitati mici este buna de folosit la alte retete cu carne.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii