Preincalziti gratarul.
Puneti sucul de mere pe doua din feliile de paine, apoi puneti varza, bucati de muschi si branza, apoi tineti-le pe gratar 3 - 5 minute, pana cand branza se topeste.
Puneti apoi pe fiecare felie rosie, frunze de salata si piper.
Pe cele 2 felii de paine ramase puneti mustar si uniti-le cu cele tinute pe gratar.
Taiati-le pe jumatate si serviti cald.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii