Se taie castravetele in lungime si apoi in felii subtiri, dupa care se pune intr-un bol de apa impreuna cu otetul. Se lasa cca 30 minute la temperatura camerei si apoi se pun la scurs;
Intre timp amestecati branza topita, maioneza, usturoiul si ceapa cu sare si piper;
Feliile de paine se ung cu amestecul obtinut si se adauga feliile de castravete si maslinele taiate. Inainte de a se servi se tine cam jumatate de ora la frigider.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii