Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate.
Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu care ungem feliile de paine, pe care le vom aseza intr-o tava captusita cu hartie de copt.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 200-220 de grade C, pana cand se rumeneste deasupra sandwich-ul, cam 10-15 minute.
Daca cumva va raman sandwichuri (ceea ce nu prea cred), le puteti servi si reci, sunt la fel de gustoase.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii