1. Se preincalzeste prajitorul de paine. Se asaza felia de paine in prajitor. Se prajeste pana cand capata culoarea maronie.
2. Se scoate painea din prajitor si se intoarce. Se presara jumatate din cascavalul ras. Se asaza sunca in mijlocul feliei, peste cascavalul ras. Se adauga din nou cascaval.
3. Se asaza cele doua jumatati de rosie pe felie, in chip de ochi, iar dintr-o felie de rosie se face o gura.
4. Se da la cuptor pentru cateva minute pana cand cascavalul incepe sa se topeasca. Intre timp, se asaza coaja de paine in prajitor. Dupa ce se prajeste, se scoate din prajitor si se taie in jumatate.
5. Se scoate painea din cuptor si se asaza partea curba a cojii de paine deasupra cascavalului topit, astfel incat sa se lipeasca. Este coiful vikingului! Se taie cealalta jumatate de coaja pe diagonala, in jumatate, si se formeaza 2 coarne incovoiate pentru coiful vikingului. Se asaza ambele parti ale \"coifului\".
6. Se adauga doua jumatati de felie de morcov in chip de urechi si o bucata lunga pentru nas. La sfarsit, se presara restul de cascaval pentru a forma barba vikingului.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii