Sandvis Puisorul vesel,Se taie o frunza de salata pe jumatate si se aseaza partea creata pe o felie de paine, apoi se adauga snitelul
Se taie o frunza de salata pe jumatate si se aseaza partea creata pe o felie de paine, apoi se adauga snitelul.
Rosia se decojeste si se taie rondele, apoi se aseaza peste snitel.
Castravetele se curata de coaja si se taie felii pe lung, apoi se aseaza peste rosie. Se presara putina sare si se adauga cealalta felie de paine.
Se taie frunza de salata ramasa, la fel ca pe prima, si se pune peste paine.
Oul se curata de coaja, se taie la baza si se aseaza peste salata.
Din maslina se formeaza ochii si aripile, din morcov - ciocul, iar din varful ardeiului - barbia si creasta, toate acestea cu ajutorul unu cutit cu lama foarte subtire si ascutita. Ele se fixeaza, crestand oul si impingandu-le in el (in afara de creasta).
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii