Topim untul in tigaie. Punem cele 2 felii de paine. Le lasam pana se rumenesc pe ambele parti.
Taiem cele doua felii de paine pe diagonala formand astfel 4 triunghiuri.Doua triunghiuri trebuie unse cu iaurt iar celalate doua cu dulceata de capsune
Punem felia unsa cu dulceata deasupra feliei cu iaurt. Se poate servi cu ceai,cicolata calda sau lapte. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii