Se prajesc intr-o tigaie feliile de kaizer, la foc potrivit, pana devin crocante, apoi se absoarbe cu un servetel surplusul de grasime si se taie in doua de-a curmezisul;
Bucatile de piept de pui se prajesc cate 3 minute pe fiecare parte, in grasimea, ramasa in tigaie, apoi se taie de-a latul in felii;
Se prajesc feliile de paine, se spala salata, se taie rosiile rondele, se ung feliile de paine cu maioneza;
Pe 4 felii de paine alba se repartizeaza jumatate din salata si toate bucatile de kaizer. Pe deasupra lor se aseaza jumatate din rondelele de rosii si feliile de paine integrala. Pe painea integrala se aseaza bucatile de pui si se condimenteaza cu sare si pui. Peste ele se aseaza frunzele de salata si celelalte felii de paine alba. Sandwitch-urile se taie pe diagonala in triunghiuri si se servesc imediat.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii