Se taie bagheta in felii potrivit de subtiri, dar nu pana jos.
Este un mic dejun satios si tare bun, iar copiilor le place mult.
Se taie bagheta in felii potrivit de subtiri, dar nu pana jos. Se ung cu unt feliile crestate, apoi se asaza intre ele felii de salam, cascaval si gogosar taiat felii subtiri. Se taie apoi bagheta in 4 bucati egale si se asaza intr-o tava de yena. Se mai ung deasupra cu unt si se presara ierburi Herbes de provence. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit pentru 15 minute. Se indeparteaza folia si se mai lasa 5-8 minute.
Se servesc cu ketchup de casa, o cana cu ceai sau cum prefera fiecare.
Pofa buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii