Salvie in pastella

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Salvie in pastella

Ingrediente

  • -foi de salvie
  • -ulei pt prajit
  • -pastella:apa minerala, faina, sare (cantitatile sunt la ,''ochi'', trebuie sa iasa o compozitie mai lichida)

Mod de preparare

Se pregateste pastella, se pune in frigider pt 30 minute. Foile de salvie se spala, se sterg cu hartie de bucatarie, se dau prin aceasta pastela si se prajesc in ulei incins.

Sunt un aperitiv deosebit alaturi de alte verdure in pastela: flori de dovlecei, vinete, felii de dovlecei etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise