Muschiul de vitel se taie felii subtiri,care se invelesc in folie de plastic,se bat usor cu ciocanul sau se aplatizeaza cu un sucitor de patiserie,dupa care fiecare felie se taie in doua;
Fiecare felie de jambon se taie in doua;
Se pune fiecare felie de jambon pe o felie de muschi,se adauga o frunza de salvie si se fixeaza cu o scobitoare cele trei straturi ale preparatului;
Intr-o tigaie se incinge untul,apoi se rumeneste fiecare saltimbocca,timp de 2 minute pe fiecare parte,dupa care se pun pe un platou si se pastreaza calde pana in momentul servirii;
Din tigaia unde s-a facut preparatul se indeparteaza grasimea,se adauga in locul ei vinul si se fierbe cateva minute,amestecand cu o lingura de lemn,se asezoneaza,dupa care sosul format se toarna peste preparat si se serveste imediat.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii