Se spala bne rosiile,se taie bucatele si se pun intr-o oala la fiert circa 20 minute. Se iau de pe foc si se trec pin sita si se pun in tigaie din nou la fiert cam jumatate de ora, dupa care adaugam cateii de usturoi. Se mai lasa inca jumatate de ora sa fiarba si se pune patrunjelul tocat marunt, sarea si piperul. Se mai dau cateva clocote iar la sfarsit se pun catva linguri de ulei de masline. Se serveste cu paste sau se unge batul de pizza.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii