Se lasa la dezghet foietajul la temperatura camerei. Apoi se ia foaia si se taie in dreptunghiuri. Peste ele ungem cu pensula oul batut cu sare.
Apoi deasupra se presara susan, mac si chimen. Pe fiecare fasie se pune ce doriti ori susan ori mac ori chiemen. Puteti si sa le puneti pe toate. Oricum sunt bune, depinde de preferinte.
Apoi se ia fiecare si se rasuceste si se pune in tava cu hartie de copt. Se pun la cuptor si se tin aprox 15 minute.
Se scot apoi si se pot servi!
Sa ai pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii