Saleuri cu cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Saleuri cu cascaval

Ingrediente

  • aluat foietaj
  • piper
  • sare
  • boia de ardei
  • unt topit
  • 100 g de cascaval

Mod de preparare

-Intindeti niste unt topit peste aluat ca sa ajutam branza sa se lipeasca.

-Presarati peste aluat piper, sare, boia de ardei, puteti sa presarati orice condimente doriti.

-Presarati si branza peste aluat.

-Acum acoperiti aluatul cu folie de plastic si presati foarte bine ca sa se lipeasca branza, puteti folosi si facaletul.

-Scoateti folia de plastic si taiati aluatul in fasii si rasuciti in spirala si le puneti in tava de copt.

- Puneti tava la cuptor pentru 20 de minute

Pofta buna !

https://www.youtube.com/watch?v=FDFlmKSFbdY

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise