Se aseaza foietajul pe masa de lucru, se taie in fasii de 2 cm pe verticala si de 3 ori pe orizontala, se unge foaia astfel taiata cu ou batut. Se rade cascaval pe toata foaia in functie de preferinta si se presara seminte de mac si de susan dupa gust.
Intr-o tava se pune hartie de copt si se aseaza saleurile cu distanta intre ele.
Cuptorul se incinge inainte. Se pune tava in cuptor pana cand saleurile se rumenesc deasupra.
Ies cam trei tavi de cuptor dintr-un pachet de 800 gr. de foietaj.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii