Salau in aspic cu portocale

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g file de salau
  • 750ml aspic
  • 10g gelatina
  • 2 portocale
  • verdeata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fileurile se taie fasii si se pun la fiert in apa cu putina sare.Diluati gelatina in sucul stors de la o portocala ,adaugati 250 ml aspic,coaja rasa de la o portocala ,sare si piper.Amestecati bine si turnati compozitia intr-o tava de cozonac.Puneti tava la frigider 2 ore.

Cand aspicul s-a inchegat ,puneti deasupra 1/2 din fasiile de salau si turnati peste ele o alta aprte de aspic si dati tava iar la frigider ptr. 2 ore.

Puneti apoi fasiile de file ramase si turnati peste ele a treia parte din aspic.

Puneti tava la frigider si lasati-o 4 ore.

Ptr. a scoate din tava aspicul,scufundati tava ptr. 30 secunde in apa fierbinte,apoi rasturnati-o pe un platou.

Taiati preparatul in felii de 2 cm si ornati-le cu felii de portocala si verdeata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise