Se spala si se sterge salaul. Se bate ouale si se pune delikat si susan in ele. Fiecare bucata se trece prin ou, pesmet si susan si mac sau se prajeste in ulei. Cui nu ii place cu pesmet, se foloseste faina.
Se scoate pe platou si se pune deasupra maioneza cu susan si mac. Apoi se face o salata din salata verde, castravete rosii, ceapa, usturoi. Se pune lamaie, piper, zahar si ulei, se amesteca, se maninca cu piine prajita.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii