Ardeii grasi(de orice culoare),se coc in cuptor;dupa ce se coc,se pun intr-o farfurie si se presara cu putina sare;presarindu-se cu sare,se curata mai usor;se lasa asa(presarati cu sare),1/2 de ora.
Apoi se curata(fara apa) si se taie in bucati de cca 2/1 cm(sau cum vrem).
Cind curatam ardeii,inauntrul lor(a ardeilor) este putina apa;n-o aruncam;o pastram pt.vinegreta.
Ardeii,taiati,se pun intr-o salatiera;peste,se pune vinegreta,facuta amestecind ingredientele.
Se serveste,ca acritura.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii