Salata Verde Mai Complexa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 salate
  • 3 cepe verzi
  • 4 ridichi
  • boabe de porumb
  • piept de pui fasii la gratar
  • sos special:
  • ulei masline
  • otet
  • miere
  • sare
  • iaurt

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii si se arunca intr-o tigaie gratar de aragaz. Se spala salata si se lasa la scurs bine, se taie ceapa in castronul in care veti pregati salata (unul destul de mare), ridichea, se adauga boabele de porumb, pieptul de pui si salata pe care o veti rupe cu mana, nu cu cutitul (eu asa procedez).

Se amesteca totul cu un sos special:2 linguri ulei masline, 1 lingura otet, 1 lingurita miere si 2 lingurite de iaurt natural, sare care se prepara intr-un castronel separat si apoi se rastoarna peste salata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise