1. Speli foarte bine salata si o rupi bucati.
2. Cureti ceapa, o tai marunt,usturoiul il faci mujdei.
3. Bati ouaie impreuna cu 1/2 din cantitatea de smantana si putin lapte dulce.
4. Topesti untul intr-o cratita, pui ceapa si, cand este calita, adaugi salata rupta, tot cate putin dupa cum se inmoaie.
5. Acoperi vasul si lasi sa se prajeasca.
6. Daca salata nu lasa zeama suficienta, ca sa nu se arda, adaugi putin lapte dulce si lasi in continuare sa fiarba circa 20-25 minute.
7. Dupa ce a fiert complet, pui si compozitia de oua cu smantana si lapte, pe cate in prealabil le-ai batut bine impreuna.
8. Amesteci si lasi sa mai fiarba putin.
9. Spre final, adaugi mujdeiul si mararul tocat marunt, amesteci bine si, dupa circa 2-3 minute, tragi de pe foc.
10. Dupa ce s-a racit putin, adaugi restul de smantana, potrivesti de sare, adaugi cateva linguri de lapte batut sau sana si amesteci.
11. Trebuie sa se simta gustul de usturoi si aroma de marar.
12. Aduci la masa, calda cu mamaliguta sau salata sa fie rece cu mamaliguta calda si cu paine coapta pe vatra.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii