Intalnim papadia pe marginea drumurilor si pe malul apelor, prin pasuni si fanete, la campie si la deal. De la papadie folosim frunzele, pe care le recoltam in lunile martie si aprilie, cat sunt inca foarte tinere. Papadia are un continut ridicat de vitamine A, B si C. Este foarte cunoscuta si apreciata pentru efectele sale benefice asupra sanatatii ficatului si a bilei. Cu toate acestea este bine sa intrebati un doctor, pentru a fi siguri ca organismul tolereaza aceasta planta.
Spalam frunzele de salata si de papadie, sub jet de apa, apoi le taiem si le punem intr-un bol. Curatam ceapa, ridichile, castravetii, apoi le feliem si le adaugam salatei in bol. Asezonam cu sare, stropim cu otet si ulei, in functie de gusturi, apoi amestecam pana se omogenizeaza.
Simplu, bun si mai ales sanatos!
Sa va fie de folos!
Descopera si alte retete de salate sanatoase pe blogul Diva in Bucatarie!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii