Se spala salata, frunza cu frunza sub jet de apa, se scurge, se taie in suvite subtiri si se pune intr-un castron. Se spala tijele de telina, se curata de partea tare, se taie rondele subtiri, se amesteca cu salata si se pune la rece. Separat se pune uleiul intr-o cratita, se incalzeste putin si se amesteca cu mierea si otetul, pana se obtine o emulsie spumoasa. Se adauga in sos si stafidele tinute in prealabil 10 minute in apa calduta pentru hidratare. Se scoate salata de la rece si se asezoneaza cu sosul obtinut, iar pe deasupra se adauga felii subtiri de mar si miez de nuca, rumenit usor in cuptor si taiat bucati mari.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii