Ciupercile se spala si se taie feliute. Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si calim ciupercile avand grija sa amestecam pentru a nu se arde. Adaugam si pieptul de pui taiat feliute si lasam la foc pana se rumenesc ciupercile (maxim 10 minute).
Oprim focul si lasam sa se racoreasca.
Salata o spalam bine, o scurgem de apa si o taiem in bucati potrivite. Amestecul de ciuperci si pui se adauga peste salata. Pregatim un sos din usturoiul pisat, sare, ulei si zeama de lamaie si-l adaugam in bol. Amestecam pentru a se intrepatrunde aromele si adaugam putin ardei rosu pentru un plus de culoare.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii