Salata Venetia este o reteta pe baza de ton, combinat cu cartofi fierti, oua, rosii, masline si verdeturi aromate. Salata Venetia este foarte sanatoasa si satioasa, de aceea o puteti savura in locul unei mese principale, de preferat seara.
Cartofii, rosiile se taie in felii subtiri;
Ouale si tonul se taie marunt;
Se asaza un strat de cartofi, verdeata tocata, apoi un strat de ton, rosii;
Se asaza in aceasta ordine toate ingredientele, este important ca ultimul strat sa fie de rosii;
Se orneaza cu masline taiate in jumatate si verdeata
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii