Se spala salata si se rupe ( nu se taie cu cutitul), se taie ardeiul lamele. Se pune intr-un castron de salata, mai intai 1/2 din frunzele de salata, cateva masline, felii de castravete verde, semintele de susan, cateva frunze de busuioc si patrunjel verde taiate grosier, apoi se completeaza cu celelalte ingerdiente. Semintele de floarea-soarelui si rosiile cherry se pun la urma. Se adauga vinegreta din ulei, sare,piper si lamaie sau otet, dupa gust si preferinte. Se orneaza cu frunze de patrunjel verde si frunze de busuioc. Se poate pune bolul cu salata la rece, timp de 10 minute. Se poate servi cu crutoane si gouda râpé, branza rasa sau mozzarella sau simpla.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii