Intr-un bol transparent, se asaza legumele in straturi. in primul strat se pune fasolea verde fiarta in apa cu sare, scursa si taiata in bucati de aproximativ 2 cm.
Urmeaza rosiile taiate felii si castravetii taiati rondele. Peste aceste straturi se pune ceapa taiata rondele si ciupercile feliate.
Se presara patrunjel verde tocat marunt, se pun rondele de ardei gras si masline, cu sau fara samburi.
Dupa fiecare strat de legume si deasupra se pun frunze de salata taiate fasii sau rupte cu mana.
Separat, se prepara un sos picant din maioneza, mustar, suc de lamaie, sare si piper, dupa gust. Se toarna sosul peste salata.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii