Intr-un bol transparent, se asaza legumele in straturi. in primul strat se pune fasolea verde fiarta in apa cu sare, scursa si taiata in bucati de aproximativ 2 cm.
Urmeaza rosiile taiate felii si castravetii taiati rondele. Peste aceste straturi se pune ceapa taiata rondele si ciupercile feliate.
Se presara patrunjel verde tocat marunt, se pun rondele de ardei gras si masline, cu sau fara samburi.
Dupa fiecare strat de legume si deasupra se pun frunze de salata taiate fasii sau rupte cu mana.
Separat, se prepara un sos picant din maioneza, mustar, suc de lamaie, sare si piper, dupa gust. Se toarna sosul peste salata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii