Castravetii si ridichile,se taie in felii foarte subtiri, se sareaza si se lasa sa stea 15’, pentru a-si lasa zeama. Prazul si ceapa se taie fideluta, se presara putina sare si se lasa sa stea 15’.
Se storc castravetii cu ridichile si se pun in bolul de salata. Stoarcem ceapa cu prazul si le punem in bol. Punem cam 2-3 linguri de ulei de struguri, amestecam si salata este gata de servit.
Este o salata usoara si poate fi servita si de catre persoanele care au probleme cu digestia.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii