Oualele se fierb dupa care se toaca fin, ceapa rosie se taie julien, se taie ceapa verde, ardeii se taie cubulete, castravetii se taie rondele si se adauga peste restul salatei. Curmalele si smochinele se taie fasiute subtiri, se adauga si rosiile, morcovul se rade pe razatoare mica si se adauga si caperele. Se adauga dressingul si un pliculet de Dressing Knorr cu ardei si verdeturi.
Pentru dessign, taiem feliute de castraveti murati(acri) si curmale se va aranja la fel ca in fotografiile alaturate.
Pofta Buna
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii