Inainte de a face salata trebuie sa pregatesti putin iaurtul, pentru ca la noi nu se gaseste iaurt gros. Eu folosesc iaurt Cedra, din lapte de oaie si bivolita. Pe o strecuratoare pune tifon indoit in 4. Pune iaurtul in strecuratoare si lasa-l la scurs, in frigider, cateva ore (il poti lasa peste noapte).
Curata castravetii de coaja si rade-i pe razatoarea mare. Presara 1/2 lingurita sare si amesteca. Lasa 10 minute, pentru ca sa-si lase zeama.
Stoarce castravetii bine in pumn si amesteca-i bine cu usturoi, sare si iaurt. Lasa la frigider cam o ora, pentru ca usturoiul sa-si lase aroma.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii