Se spala salata verde si se pune pe o farfirie iar in straturi se pun rosiile felii,castravetii si ardeii taiati cubulete.Pieptul de pui se prajeste pe gratar(sau in ulei),dupa ce sa prajit se taie cuburi si se pune la racit.Se face un dersing din smantana usturoi pisat,castraveti taiati foarte fin ,marar,ulei de masline,sare si piper dupa gust.Dupa ce sa racit pieptul de pui se pune peste legume si se asezoneaza cu sare si putin ulei d masline.Deasupra se pune dresingul si se orneaza su lamaie si felii de rosie.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii