Se pune fasolea pe foc si, cand incepe sa fiarba, se trage oala (cu capac) deoparte si se lasa sa stea o ora. Se scurge, se spala, se pune fasolea inapoi in oala si se acopera cu apa. Se lasa sa fiarba 40 de minute, pana ce se-nmoaie, si se scurge din nou. - Se curata rosiile de pielita, se taie in doua, se indeparteaza semintele si se toaca ceva mai mare. Se pune fasolea intr-un castron, se adauga rosiile, ceapa uscata taiata marunt, ceapa verde taiata rondele, patrunjelul tocat si ardeiul rosu taiat fasii. - Se prepara sosul, amestecand uleiul, zeama de lamaie, mararul, sarea si piperul si apoi se toarna peste salata. Se acopera vasul cu un capac si se tine o ora la frigider. Inainte de a o servi, se taie sardelele fasii lungi si se asaza din loc in loc peste salata.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii