1. Speli conopida, o fierbi 10 minute in apa clocotita cu sare si dupa ce s-a racit o desfaci in buchetele.
2. Tai carnatii si-i prajesti in ulei incins.
3. Cureti ceapa si ardeiul, le tai fideluta si le amesteci cu conopida si carnatii. Tai si rosiile felii si le adaugi in salata inpreuna cu verdeata tocata, uleiul, otetul, sare si piper dupa gust.
4. Asezi salata pe un platou cu salata verde si o dai pt jumatate de ora la rece.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii