Spalati merele, castravetii si rosiile,apoi le taiati in cubulete.Le stropiti cu zeama de portocale si le presarati cu sare si piper dupa gust,apoi le amestecati cu maioneza.
Spalati frunzele de salata,iar dupa ce s-au scurs,le folositi pentru a decora bolul.Taiati sunca in fasii de 5 cm latime si 10 cm lungime.Rulati fasiile si le asezati rulouri sprijinite de peretii nbolului.In mijlocul vasului,puneti ingredientele amestecate cu maioneza.Decorati cu frunzele de patrunzel sau menta.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii