Salata tango argentinian

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g sunca
  • 2 mere
  • 1 pahar zeama de portocale
  • 150g maioneza
  • 2 castraveti.2 rosii
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de salata verde
  • frunze patrunjel sau menta

Mod de preparare

Spalati merele, castravetii si rosiile,apoi le taiati in cubulete.Le stropiti cu zeama de portocale si le presarati cu sare si piper dupa gust,apoi le amestecati cu maioneza.

Spalati frunzele de salata,iar dupa ce s-au scurs,le folositi pentru a decora bolul.Taiati sunca in fasii de 5 cm latime si 10 cm lungime.Rulati fasiile si le asezati rulouri sprijinite de peretii nbolului.In mijlocul vasului,puneti ingredientele amestecate cu maioneza.Decorati cu frunzele de patrunzel sau menta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise