Se curata, se spala si se fierbe sparanghelul in apa sarata 25 de minute. Se decorticheaza credetii, se curata ouale fierte.
Se face o mica maioneza cu galbenusul de la oul crud, uleiul, sucul de la lamaie, sare, piper, boia.
Pe un platou se pun frunzele de salata taiate marunt, se pun ouale rondele, se aseaza sferturi de rosii, sparanghelul, crevetii, totul armonios pe platou. Puneti o frunza de salata in centru pe o jumatate de rosie si puneti maioneza pe ea. Serviti . Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii