Puneti pestele sarat in apa rece pentru circa 2-3 ore pentru a se desara.
Scoateti-l apoi, scurgeti-l bine de apa si stergeti-l cu servetele absorbante, dupa care taiati-l felii subtiri si puneti-l intr-un castron.
Curatati ceapa, ardeiul gras si morcovul.
Ceapa taiati-o julienne, iar morcovul in cubulete.
Puneti legumele in castronul cu peste si adaugati ulei, zeama de lamaie, sare si piper, dupa gust.
Amestecati bine si serviti salata ornata cu masline, frunze de patrunjel si feliute de lamaie.
Portii: 4 portii
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii