1. Se zdrobeste cubul de legume intr-un bol. Se fierbe un ibric de apa si se toarna peste cubul de legume. Se amesteca siropul de menta si sucul de lamaie.
2. Se pune arpacasul de grau intr-un castron mare si se adauga sosul mentolat. Se acopera cu folie si se lasa graul sa se umfle timp de 10 minute.
3. Se amesteca puiul, ardeiul si stafidele.
4. Se orneaza cu castravete taiat si se serveste cu multa pofta!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii