Dupa ce se separa fiecare frunza se spala f.f. bine salata si se taie dupa care se aseaza intr-un bol de salata un strat de 2 cm de frunze.Peste acestea se aseaza un strat de ciuperci, peste ciuperci sunca si ouale taiate, pe urme asezam cascavalul si branza dupa care se acopera din nou cu salata peste care se pune un nou strat de ingrediente(oua, sunca, branza etc.
Dupa ce s-au asezat toate ingredientele in bol se stropeste cu dressing din belsug.
DRESSING: Se freaca uleiul cu usturoiul pisat marunt pana se omogenizeaza dupa care se adauga ceapa rasa pe razator si se continua a se freca pana la omogenizare dupa care se adauga mustarul se mai freaca 1, 2 minute dupa cere se incorporeaza si maioneza.
O sa fiti surprinsi de gustul extraordinar al acestei salate.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii