Cartofii si morcovii se spala bine, morcovii se curata, si se pun la fiert impreuna cu cartofii in coaja. Sfecla se poate folosi in stare cruda data pe razatoarea mare , fiarta sau coapta. Cruda sau prin coacere sfecla isi pastreaza calitatile nutritive.
Se lasa legumele fierte sa se raceasca, dupa care se decojesc, se taie cubulete si se amesteca impreuna cu castraveciorii taiati cubulete si cu ceapa taiata foarte fin. Inainte de a adauga sfecla in salata, se stropeste cu zeama de lamaie si cu ulei de masline pentru a-si pastra culoarea. Peste salata se adauga o vinegreta combinata cu mustar,ulei, sare, piper,nucsoara si zeama de lamaie sau otet de mere ,si se lasa jumatate de ora in frigider, pentru ca sa se intrepatrunda toate aromele.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii