2. Se pun ouale intr-o oala si mazarea in alta oala. Se acopera cu apa rece si se fierb timp de 10 minute.
2. Se scot ouale din apa in care au fiert si se trec sub jet de apa rece pana cand pot fi tinute in mana. Se sparge coaja si se decojesc ouale. Se pun intr-un castron de apa rece pentru a se raci complet.
3. Se scurge mazarea si se asaza in castron cu ouale la racit.
4. Se taie cartofii si muraturile in cubulete.
5. Se scot ouale din apa, se sterg cu un servetel si se taie in cubulete. Se scurge mazarea si se pune totul intr-un castron.
6. Se adauga maioneza si smantana peste legume. Se amesteca si se serveste!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii