Am pus orezul la fiert in apa fiarta, sarata. Sfat: orezul se poate fierbe si amesteca din cand in cand sau se poate pune direct in apa fiata sarata, fara a-l amesteca calculand 20';
Trecute aceste 20', se scurge de apa fiarta si se limpezeste cu apa rece de 2-3 ori, dupa care se lasa la scurs.
Intre timp pregatiti condimentul: fierbeti crenvustii, taiatii rondele; rosiile feliute subtiri, cascavalul sau branza taiate cubulete mici. Amestecati aceste ingrediente, adaugati: maslinele, porumbul, tonul faramitat, orezul, iar la sfarsit sarati, piperati si adaugati ulei si patrunjelul tocat ft fin.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii