Se taie painea in cubulete si se pune intr-o tava la cuptor pentru a se face crutoanele, atentie mare la focul de la aragaz nu va pot specifica cate minute deoarece este in functie de fiecare aragaz.
Se spala salata si ceapa verde si se trece la taierea lor. Carnatii se taie in bucatele mici si se pun la prajit, se lasa pana cand observam ca sunt gata, se scot si se vor aseza pe hartie absorbanta pentru a se indeparta surplusul de grasime.
Gogosari murati si conopida se spala, gogosarii se taie in cubulete, conopida se desface in cubulete mici si se adauga peste salata verde, se pun carnatii, se taie oualele in cubulete mici si maslinele rondele, se adauga caperele si la sfarsit crutoanele. Se stropesc crutoanele de paine cu un strop de ulei de masline.
Separat se face dressingul:2 linguri de ulei de masline, 4-5 linguri de otet balsamic se adauga si dressing Knorr grecesc.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii