Pieptul trebuie fiert, in bulionul in care fierbe de pus sare, piper se poate si o foaie de dafin.
Ciupercile de spalat, de taiat felii subtiri si de prajit. De pus sare si piper.
Ceapa de taiat si de prajit.
Ouale de fiert.
Acum asezam in straturi:
1 strat - prunele uscate fara simburi, taiate+maioneza
2 strat - pieptul de desfacut suvite+maioneza
3 strat - ciupersi cu ceapa
4 strat - ouale taiate+maioneza
In loc de prune uscate se poate pune si caise uscate.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii